Wednesday, August 5, 2009

Praktikum Fasa 2 : Last Observe (PJK)




Minggu depan, lecturer PJK, (Tuan Haji Kamaruddin) nak datang last observe bersama ngan guru pembimbing.. Aku skrg dh mati idea nak kasi budak main pe.. Semua jenis permainan aku dah cuba.. Ditambah ngan mcm2 masalah skrg nie.. :( Hope last observe PJK bagi subjek minor nie berjalan ngan lancar.. :D Guru pembimbing sll ingtkan, PJK nie objektif dia, nak bagi budak seronok bermain.. So aku akan target objektif tue, bukan markah yg aku nak.. :D



14 comments:

Dibsy N0n0i said...

mcm2 mslh 2 knp...

Anonymous said...

..hope u will never give up..normallah manusia alwyz face with problemo..

ikmaLisme said...

entahla.. minggu nie otak xbley fokus apa yg nak ajar..

xpe2, cuba atasi masalah tue

faqhrule said...

blah la xmau markah..cet porahhh

ikmaLisme said...

jang : aku dh penat lol.. dah mati idea.. ko ada idea?? klu ko kasi idea, aku kejar markah.. haha~~

ReEnRiNa said...

mcm2 mslh pun, still leh dapat anugerah pointer,ek... hebat gak mamat nih... neway, CONGRATULATION! =)

ikmaLisme said...

rina : itu untuk pointer untuk sem 3 & 4.. bukan pointer untuk exam smlm pny.. :P

ReEnRiNa said...

hekeleh... =P
xda post baru ker???
buhsan tau x, buhsan...
hihihi..

faqhrule said...

meowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

ikmaLisme said...

jang : ngauuuum.. haha

Anonymous said...

bro..last observation la..not last observe

ikmaLisme said...

thnx bro..

sll sgt sebut last observe kat mulut nie.. :D

Anonymous said...

cikgu best tak ajar tahun 4 tu. nasib baik cikgu tak ajar 5 amanah sebab bila cikgu ajar pj garang tapi bila ajar kt tak garang

Anonymous said...

saya rohisyam dari sekolah kebangsaan kota warisan kelas 5 amanah.selamat berpuasa cikgu