Thursday, November 13, 2008

Futsal Aktif

Before the game

Stokin sapa bau pailang ni..ahei..

Mmg menjadi tabiat budak2 kelas aku, bila dah abis exam mula la nak release tensen (konon2 la) haha.. mcm2 nak wat.. antaranya kami main futsal bersama2.. so,khai la yg kena tempah court.. kami mula main kul 11.15 - 12.15 mlm kat Futsal Aktif..

Game kali ni aku geng nasir, bob, khai, boy, acap n khalil (geng menang nie) huhuhu.. n geng satu lagi, alip, spwan, amru, majah, poknik, jang.. ramai yg aku tgk rata2 cepat pancit.. paham2 la sbb pe.. hahaha.. perut yg semakin memboyot tmbh2 perut aku sendiri.. argh.. :/

mlm td, team aku menang lagi..kuikuikui.. Goal mlm td 14-13. Menang tipis je.. Tp tetap menang.. tu la, aku dah gtau awal2 game lagi, sapa nak menang meh join team aku.. xnak dgr.. hahaha.. :p Game tadi aku main position Mid Defender.. x larat dah nak lari banyak2.. hehehe.. taktik tu.. kuikuikui..

papepn, game mlm td memang layan abis n enjoy.. hehehe.. sori la kat member2 yg aku telah hentam yg mana klu terkasar bahasa sbb bila dah jadi defend, geram tgk klu striker x score bola yg senang2 leh score tp dipersiakan.. Geram2 n sori ek.. hehehe..

5 comments:

imz said...

hang menang coz hang lebih sorang jah...
ok r kami kalah tipis 13-14..
kami xckup orang..
kalu kami cukup orang,,,
xmustahil kami menang...

ikmaLisme said...

ala majah..
dah kalah,sudahla..
org kalah sll bagi mcm2 alasan..
hahaha..
papepon, enjoy ek..

faqhrule said...

gua nasib baik join geng kalah tu kalau tak lagi banyak diorang kalah..semua nak duduk atas jaring gol tapi bawah xde orang..aku score separuh semalam ea!

Saufwan said...

hahaha..suma sama saja!!!stokin sapa laar bau pailang..hahaha

ikmaLisme said...

pasni kena wat syarat, sapa nak main kena pkai stokin baru pny..

hahaha...