Thursday, October 8, 2009

x suka kehidupan mcmnie.. =(


Korg pernah tgk logo kat atas tue.. Tue la logo MQA.. Agensi yg mengganggu hidup aku selama minggu nie.. hahaha~~ Mcm2 benda diorg nak.. :P


Sbb apa aku ckp mcm tue, sbb Batch aku kena lengkapkan segala fail2 yg berkaitan aktiviti2 BIG, nota2 kat kelas, ISL n segala mcm yg berkaitan dengan pengajian aku dari Sem 1-6.. haha~~ Banyak dow nk kena wat.. Jumaat nie last kena settlekan..


Mmg tensen hidup mcm nie.. Minggu depan lak kena submit esemen.. 3 esemen yg amat berat.. Ptg2 lak ada Temasya Permainan (hoki & bola sepak).. Mmg bz dow.. Otak aku pon dh xleh nk fokus yg mana satu perlu aku utamakan.. :(



p/s : dhla br pas hangat pasal kes lewat posting, mau MQA xnk luluskan program aku nie, habisla.. =(

10 comments:

faqhrule said...

ni semua buat miyabi marah! kuang hajo pnye mqa

ikmal said...

jang : tp aku tgk ko, rileks je.. :P

SK said...

Sabar

Anonymous said...

mktb atih dh kena hari tu..nasib baik lepas...prof Agus plak yg jadi panel hari tu..korg ada intviu2 x?

ikmal said...

SK : tgh sabar lagi nie

atih : blom lagi..

lyanaixora said...

hurm..
nnt da jd ckgu btul2 lg penat,,
hehehe

ikmaLisme said...

lyana : x setensen yg skrg... huhu

aslam ahamad said...

ala nama pun belajaq hang nie pun..nak keje mudah balik umah la...hang nie nak jadi cikgu..kena bawa banyak sabar la cket...MQA tuekan badan yang menjaga qualiti..so sume benda mesti nak kena perfect la..Nie baru tengah belajar..biar kita susah cket sekarang..sekuarang2nya kita boleh belajar dari pengalaman..zaman sekarang nie..tak dak benda mudah, kalu nak berjaya...k

ikmaLisme said...

aslam : hg tolong aku boleh?? ngeh2.. ko cari balik semua nota2 dri sem 1-6.. boleh??

bro.zabar said...

aku ad kabel kat MQA,,sape yg xnak buat file tu meh sini nama & i/c no..aku tlg adjust kan,,hohoh