Monday, February 23, 2009

Kejohanan Terbuka Futsal Putrajaya 2009

ikmaLisme in 17

Mus, freekick taker

Hadi, the goalie


During the game





Hakim, Abu, Boy & Ibrahim


Ari minggu yg lepas, aku telah join Kejohanan Terbuka Futsal Putrajaya 2009 berdekatan dgn maktab aku nie.. team aku nama The Troopers.. mksud pe team tu entahla.. aku juz join team kelas Mustakim selaku kapten team nie.. Ahli2 dia, Mus (kapten), Hakim, Abu, Eky, Hadi, Boy, Nasir, Adwa, Ibrahim & aku sendiri..
So, ktorg gerak dari mktb ke Putrajaya kul 845 pagi sbb lama sgt tgg Nasir n Boy bersiap.. janji kul 8.30pagi.. aku bersiap pny la awal.. hahaha.. siot tol.. sampai2 je kat Putrajaya, Mus terus ke meja urusetia n tgk ktorg pny game kul brapa.. last2 dapat tau ktorg mula main kul 11 pagi.. Giler ar.. mampos nak menunggu.. aku apa lagi, ngantok giler ar.. xda port nak tido.. so bertahan je la mata nie..
Alhamdulillah, team The Troopers menang peringkat Kumpulan & layak ke peringkat seterusnya.. Nasib x menyebelahi ktorg n kami menang sampai ke peringkat ke-3 sblm melangkah ke suku akhir.. pape pon, thnx to all members of The Troopers.. :)

6 comments:

Dzulhakim Baharom said...

tahniah2 the troopers. sooood

tp last2 tak dpt jugak tangkap gambar team. ai..

dark_eky said...

a'ah..
syg skalie..

Sir Hanif Abd Nasir said...

cuba lg next time.. join la team mymanutd plak men futsal..
p/s: jersey tu nape snap dari blakang? team apakah itu?

ikmaLisme said...

hakim : diorg xnk la.. kita b'2 je yg nak amik pic pasukan

eky : rugi kan?? sket je lagi

bro aneep : insyaAllah, tp sy x terer mana pon.. jersey kosong (jersey kelas) bkn jersey chels**t..

Dzulhakim Baharom said...

lain kali kita amek pic budak2 netball.

tak pun pic aku dgn bdk2 netball. lagi berbaloi. haha

a'ah. tu bkn jersi cheals**t

ikmaLisme said...

haha.. ko brani ke akim nak amik pic pasukan team netball??

besar2 n tinggi2 belaka diorg.. takut aku tgk..

huhuhu...