Friday, January 23, 2009

MALAM UNTUKMU PALESTIN (Part 2)


:: FREE PALESTIN :::: PROGRAM MENENTANG KEKEJAMAN ISRAEL :::: MEMBAKAR BENDERA ISRAEL & USA :::: RAPAT UMUM :::: KAUM MUSLIMAT :::: SAVE GAZA :::: STOP THIS MASSACRE ::


Israel masih berdegil dengan tindakan kejam mereka.. Sebagai seorg Muslim, aku perlu lakukan sesuatu yg dapat membantu saudara2 Islam di Gaza serta Palestin.. Maka semalam (22/1/2009), aku menyertai perarakan Rapat Umum secara tertutup di IPIS anjuran Biro Dakwah JPP.. Aku percaya banyak pihak yg mengambil cara sebegini untuk menunjukkan ketidakpuashatian kepada Rejim Zionis ini..


Pelbagai program telah dijalankan bagi menunjukkan rasa kebencian terhadap anjing-anjing Israel.. Antaranya, ceramah mengenai negara Palestin oleh wakil AMAN PALESTIN, sajak untuk rakyat Palestin, pentomen, nasyid, membakar bendera Israel dan banyk lagi..


Walaupun kita tidak mampu untuk berjuang memegang senjata terhadap barua Israel, banyak perkara, program serta tindakan yang boleh kita lakukan untuk menunjukkan kejijikan terhadap Israel.. Bantulah rakyat2 Palestin mengikut kemampuan kita..

No comments: